PONI URICE

Poni urice so delavnice, ki otrokom omogočajo koristno preživljanje prostega časa v naravi, fizično aktivnost, brez modernih tehnikalij. Potekajo vsak torek in četrtek od 1.30 do 18.30. Namenjene so otrokom, starim od tri do osem let. Ti imajo privilegij preživeti čas na kmetiji, opravljati vsakdanja opravila, negovati živali in z njimi vzpostaviti edinstven stik. Stkejo se prva prijateljstva. Otrok raziskuje nov svet, kjer se lahko popolnoma sprosti in uživa, ob enem pa se vsakič nauči nekaj novega. Zaradi pokritih prostorov delavnice potekajo v vseh vremenskih razmerah. Otroci se varno zabavajo pod nadzorom izkušenih animatorjev, zato prisotnost staršev ni potrebna. Tudi lačni in žejni ne bodo, saj je za hrano in pijačo poskrbljeno. Cena posamezne delavnice je 15 evrov +DDV, cena mesečnega pavšala pa 50 evrov +DDV. Potrebna je predhodna prijava pri Eneji, na številko 051453568.

NAJEM SKEDNJA ZA PIKNIKE, ROJSTNODNEVNA PRAZNOVANJA, DRUGE DOGODKE ...

Prireditveni skedenj se nahaja nasproti "Male farme", zraven otroškega igrišča. Zraven skednja je tudi maneža, kjer je na voljo možnost jahanja ponijev/konjev. Skedenj je idealen kraj za rojstnodnevna praznovanja, piknike, delavnice, itd. Več info: 041 992 359

OTROŠKI TABORI IN DELAVNICE

Lahko se nam pridružite na ZIMSKEM, PRVOMAJSKEM, POLETNEM ALI KROMPIRČKOVEM TABORU! Preživeli bomo nepozabne in brezskrbne počitnice v družbi konj in ostalih živali, izdelovali, se družili... Dejavnosti so prilagojene letnemu času, poleti se s konji kopamo, pozimi se sankamo...vedno pa veliko jahamo in počnemo zanimive stvari. Zabava zagotovljena!
Tabor je namenjen otrokom od 5 do 16 let starosti, predznanje jahanja ni potrebno. Lačni zagotovo ne bomo, saj imamo vsak dan zajtrk, malico in kosilo, sadje in pijača pa bosta vedno na voljo. Dejavnost bo izvajal usposobljen strokovni kader in izkušeni animatorji. Cena tabora je 180 evrov + DDV, poseben popust za bratce in sestrice! Program bo izveden ob vsakem vremenu.

OPRAVLJANJE ŠPORTNE VZGOJE ZA ŠTUDENTE

Pod okriljem jahalne šole, imajo študentje možnost opravljanja športne vzgoje.