Poni urice

Ob torkih, sredah in četrtkih od 17. do 19. ure pripravljamo Poni urice, ki so namenjene otrokom od 2. do 6. leta. Za otroke do 4. leta je potrebno spremstvo staršev. Vključujejo vodeno krtačenje in jahanje ponijev, spoznavanje in stik z domačimi živalmi (kokoši, zajci, koze, pujski, račke, ovce), barvanje, branje pravljic.  Cena mesečnega pavšala: 50 evrov. Prijave in infromacije dobite pri Neži na tel. 040 783 204.

Izleti za predšolske in šolske otroke

Skupine od 10 - 20 otrok, pri pravočasni rezervaciji lahko tudi več. Cena je po dogovoru. S konjsko vprego vas ob dogovorjeni uri pričakamo na končni postaji mestnega avtobusa št. 19 smer Tomačevo. Odpravili se bomo na vožnjo po bližnji okolici in okoli ranča PIP. Ko bomo prispeli na ranč si bomo skupaj ogledali domače živali in konje. Otroci bodo naše mirne konje lahko pobožali, jim ponudili kakšen priboljšek kot so jabolka in korenje. Razložili jim bomo kako se pravilno vedemo v bližini konj, s čim jih hranimo, kakšne vrste konj poznamo… Pogostili vas bomo s pijačo in piškoti. Otroci bodo lahko tudi zajahali naše ponije. Po končanem obisku vas bomo s konjsko vprego odpeljali nazaj na avtobusno postajo. Ostale aktivnosti po dogovoru z vzgojitelji...

Telovadba za fakultete

Študentom ponujamo možnost opravljanja ur telovadbe (s profesorjem se dogovorijo sami) in po opravljenih urah izdamo potrdilo. Veljajo tečajniške cene z 10 % študentskim popustom in še 5 % popustom v primeru, da je v skupini več kot 9 tečajnikov

Praznovanje rojstnega dne

Otroci obožujejo konje! Na praznovanju jih bodo pobožali, jim ponudili kakšen priboljšek, kot so jabolka in korenje. Razložili jim bomo, kako se pravilno vedemo v bližini konj, s čim jih hranimo, kakšne vrste konj poznamo… Vsi povabljeni bodo lahko tudi zajahali naše ponije. Hrana, pijača, torta, varstvo… po predhodnem dogovoru.

Ježa ponija

Poni krog traja približno 15 minut. Sprehodimo se do Save in ob izpustih za konje. Ježa ponija je primerna za otroke od 2 do 8 let.

Trening

Možnost športnega treniranja - preskakovanje zaprek, s svojim ali našim konjem.