JAHANJE PONIJEV ZA OTROKE

Jahanje ponijev za otroke (do cca 30kg) je na voljo vsak dan po sledečem urniku: PON-PET: popoldan 16:00-19:00 ter SOB-NED: dopoldan 10:00-13:00 in popoldan 16:00-19:00. Predhodno naročilo je potrebno samo v primeru jahanja večje skupine otrok. Vodeno jahanje traja cca 10 min, uporaba čelade je obvezna (lahko si jo izposodite pri nas ali prinesete svojo). V zimskih mesecih jahanje poteka do teme. Kadar dežuje, jahanje ni možno.

NAJEM SKEDNJA ZA PIKNIKE, ROJSTNODNEVNA PRAZNOVANJA, DRUGE DOGODKE ...

Prireditveni skedenj se nahaja nasproti "Male farme", zraven otroškega igrišča. Zraven skednja je tudi maneža, kjer je na voljo možnost jahanja ponijev/konjev. Skedenj je idealen kraj za rojstnodnevna praznovanja, piknike, delavnice, itd. Več info: 041 992 359

OTROŠKI TABORI IN DELAVNICE

Lahko se nam pridružite na ZIMSKEM, PRVOMAJSKEM, POLETNEM ALI KROMPIRČKOVEM TABORU! Preživeli bomo nepozabne in brezskrbne počitnice v družbi konj in ostalih živali, izdelovali, se družili... Dejavnosti so prilagojene letnemu času, poleti se s konji kopamo, pozimi se sankamo...vedno pa veliko jahamo in počnemo zanimive stvari. Zabava zagotovljena!
Tabor je namenjen otrokom od 5 do 16 let starosti, predznanje jahanja ni potrebno. Lačni zagotovo ne bomo, saj imamo vsak dan zajtrk, malico in kosilo, sadje in pijača pa bosta vedno na voljo. Dejavnost bo izvajal usposobljen strokovni kader in izkušeni animatorji. Cena tabora je 180 evrov + DDV, poseben popust za bratce in sestrice! Program bo izveden ob vsakem vremenu.