ROJSTNI DAN Z ANIMACIJO

Rojstnodnevna zabava z animacijo in programom (2,5 ure). Primerno za skupino do 15 otrok (od 4. let dalje), otroci so na zabavi brez prisotnosti staršev (starši po želji lahko ostanejo v bližini, zelo blizu skednja je lokal). Program vsebuje usvarjanje spominskih konjičkov v "konjičkovi ustvarjalnici", vožnjo s kočijo, jahanje ponijev, pomoč pri vodenju ponijev, krtačenje ponijev, spoznavanje in hranjenje živali v "Mali farmi", ogled hleva z "velikimi" konji, plesne točke, skupinske igre, poslikavo obraza ... V ceno so vključeni slani in sladki prigrizki ter sok.

NAJEM SKEDNJA ZA PRAZNOVANJA, PIKNIKE

Na voljo je tudi najem skednja. Opcija je primerna za samoorganizacijo praznovanja rojstnih dni, obletnic, piknikov, srečanj itd. Po dogovoru je z doplačilom možno jahanje ponijev za otroke, vožnja s kočijo in razne druge aktivnosti ... V skednju je pitna voda, hladilnik z zmrovalnikom, žar, osnovna dekoracija, klopi in mize (kapaciteta cca 50 oseb).

"MINI" DRUŽINSKI ROJSTNI DAN NA RANČU

Program družinskega praznovanja rojstnega dne vključuje jahanje ponijev (10 min ali 20 min). Pred jahanjem ponije skrtačimo, po jahanju nahranimo. Možni dodatki paketa so (izberete sami): hranjenje živali z "Male farme", vožnja s kočijo, konjičkova ustvarjalnica za spomin, poslikava obraza ... Program omogoči otroku zelo lepo dogodivščino na ranču. Izvedljiv je tudi v zimskih mesecih.

KONTAKT: