APLIKACIJA ŠOLE JAHANJA

Za naročanje uporabljamo aplikacijo, dostopno na povezavi: https://konjeniski-klub-pip-ljubljana.ecpro.co.uk/

V našem klubu lahko vsak najde nekaj zase. Zaradi izjemne lokacije in infrastrukture je prava izbira tako za ljubitelje konj, rekreativne jahače, kot tudi tiste, ki se želijo udejstvovati v športnih disciplinah kot so preskakovanje ovir, dresurno jahanje, endurance… Ob vas bomo vse od vašega prvega stika s konjem, pa do drugih konjeniških izzivov, vse od prvega zauzdanja konja, pa do samostojnega galopa v naravi... Tu smo za vas, ekipa KK PIP.

TERENSKO JAHANJE

Tistim, ki iščejo sprostitev v naravi, ponujamo terensko jahanje. Sprva po urejeni konjeniški poti ob reki Savi nato pa po poljih, gozdovih in prelepih poteh in zdelo se vam bo, da je mestni vrvež nekje daleč, daleč stran.

ŠOLA JAHANJA

Za tiste, ki se želijo spoznati z osnovami jahanja in izpopolniti svoje znanje, je najprimernejša izbira obiskovanje šole jahanja. Lekcije potekajo na mirnih konjih, pod vodstvom izkušenega inštruktorja oziroma učitelja jahanja. Vključijo se lahko vsi, starejši od 6 let (zgornje omejitve ni), z različnim predznanjem jahanja. Jahanje je možno vse dni v tednu po vnaprejšnjem dogovoru. Zaradi pokrite jahalnice smo dejavni v vsakem vremenu.

TRENINGI PRESKAKOVANJA OVIR IN DRESURNEGA JAHANJA

Ponujamo tudi treniranje preskakovanja ovir in dresurnega jahanja na naših konjih. Produkt našega dela je ogromno odličnih tekmovalcev na vseh področjih, saj se individualno posvečamo konju in jahaču ter skrbimo za odlično psihično in fizično pripravljenost naših športnikov. Naš visoko izobražen strokovni kader vam ponuja odlične možnosti napredovanja v skladu z vašimi željami, kar se odseva tudi v dosedanjih odličnih rezultatih naših članov na različnih področjih.

  • Temeljni pojmi jahanja
  • Priprava konja na jahanje
  • Strokovno usposobljeni trenerji
  • Krajša terenska jahanja